Tässä on uudistunut Bigture.fi- palvelu!

Tässä on uudistunut Bigture.fi- palvelu!

Kaksi vuotta sitten Laura Paananen teki keikkaa valokuvaajana oman päivätyönsä ohessa. Joskus keikkatarjouksia tuli sen verran, ettei aikaa tarjouksien vastaanottamiselle toisen työn ohella  ollut riittävästi.

Syntyi  ajatus.

Mitäpä jos asiakkaan ei tarvitsi etsiä uutta valokuvaajaa kerta toisensa jälkeen? Mitäpä jos asiakas näkisi jo valmiiksi, vastaako valokuvaaja juuri hänen toiveitaan ja tarpeitaan – eikä ainoastaan aikataulujen suhteen vaan myös hinnoittelun, tyylin ja valokuvaajan osaamisen suhteen.

Syntyi Bigture.

Muutama kuukausi idean kypsymisen jälkeen ulos tuli palvelun ensimmäinen versio, jota testattiin yleisön kanssa häämessuilla 2016. Kului pari kuukautta ja valokuvaajien markkinapaikka Bigture.fi näki päivänvalon.

Uuden palvelun synnyttäminen vaatii jatkuvaa kehittämistä ja oppimista, mutta ennen kaikkea myös palveluun sitoutuneet käyttäjänsä. Kahden vuoden aikana Bigture.fi-palvelua on kehitetty asteittain kuluttajien ja käyttäjien antamien kommenttien ja kehitysideoiden pohjalta. Prosessi kulminoituu nyt palvelun kaksivuotissynttäreihin ja kuuteen uudistukseen. Lue, mistä on kysymys!

Palvelua nyt myös yritysasiakkaille

Bigture haluaa palvella nyt entistä paremmin myös yritysasiakkaita. Tarvitseeko yrityksesi valokuvia sisällöntuotannon tueksi, valokuvia henkilöstöstäsi, tuotekuvia verkkokauppaan tai uudet valokuvat verkkosivuille?  Näitä ja paljon muuta luvassa uudistuneessa Bigture.fi:ssä.

Kansikuvassa perustajamme Laura kuvaa TV-kokki Alex Nurmea.

Etsi valokuvaaja läheltä sinua

Kuluttajien ja valokuvaajien kehitysideoiden avulla ymmärsimme, että valokuvaajan löytäminen omalta lähialueelta pitäisi onnistua vaivattomammin. Nyt Bigture.fi-palvelun kautta voit etsiä   juuri sinulle sopivat valokuvaajat paikkatietojen perusteella. Valokuvaajat ovat itse määrittäneet toiminta-alueensa, jotta sinun ei tarvitse sitä erikseen kysyä.

Turku, Tampere, Tuusula, etsi oman paikkakuntasi läheltä sopiva valokuvaaja.

Määritä ne osaamisalueet, joita olet etsimässä

”Valokuvaaja” ja ”valokuvaus” ovat kattokäsitteitä kaikelle sille osaamiselle, mitä eri aloihin erikoistuneet valokuvaajat tekevät. Ilman tarkempaa osaamisalan määrittämistä sopivan valokuvaajan löytäminen on usein työlästä.  Uudessa palvelussa on mahdollista etsiä useampaa alaa yhtä aikaa. Esimerkiksi valitsemalla ”yrityskuvaus” sekä ”sisältö-ja lehtikuvaus” saat kaikki sen alan taitavat tekijät kerralla näkyviin.

Löydä valokuvaaja häihin tai urheilutapahtumaan.

Valokuvauksen hinta – kustannusarvio auttaa budjetin määrittämisessä

Kun jokaisen asiakkaan tarve on yksilöllinen, on työn arvoa vaikea määrittää tarkasti.  Työn hinta on korvattu uudessa palvelussa hinta-arvioilla. Suuntaa antavat arviot alentavat asiakkaan kynnystä ottaa yhteyttä valokuvaajiin ja neuvotella mahdollisesta yhteistyöstä.

Bigturen avulla selaat eri valokuvaajien palveluita ketterämmin kuin Googlessa.

Mahdollisuus näyttävään portfolioon

Valokuvauksessa kuvaajan työt puhuvat puolestaan. Paransimme portfolion asettelua ja portfolio näkymää on työstetty kuvien ehdoilla. Niinpä valokuvaajat voivat luoda palveluun entistä näyttävämpiä portfolio-kokonaisuuksia. Profiiliin voi nyt kuvien lisäksi koostaa oman osaamisensa ja referenssit haluamallaan tavalla.

Valokuvaaja Suvi Sievilän satumainen portfolio on todella kaunis!

Asiakas on suoraan yhteydessä valokuvaajaan

Valokuvas on paljon kiinni henkilökemioista, joten haluamme että asiakas ja valokuvaaja saavat keskenään sopia valokuvauksen järjestämisestä ja sen tarkemmista huomioista. Bigture.fi-palvelussa asiakas ottaa nyt suoraan yhteyttä valokuvaajaan ja voi sopia hänen kanssaan tulevasta valokuvauksesta.

Esimerkki taitavan tapahtumakuvaajan Arttu Kokkosen profiilista.

Löydä lisää uutuuksia palvelusta Bigture.fi. 

No Comments

Post A Comment