Apua

Bigture on valokuvaajien markkinapaikka:

Näin helppoa oikean kuvaajan löytäminen ei ole ollut koskaan!
Bigture on uusi palvelu, joka kokoaa Suomen parhaat ammattikuvaajat yhteen. Palvelun kokeneet ja suositellut kuvaajat ovat sitoutuneet toimimaan Bigturen laatuvaatimusten mukaisesti.
Kun tarvitset esimerkiksi hää-, lapsi- tai ylioppilaskuvaajaa, pääset vertailemaan eri kuvaustyylejä helposti. Varaa haluamasi kuvaaja ja kuvausajankohta, tee tarjouspyyntö ja ole parhaimmillasi kameran edessä.
Bigturen kuvaajakonsultit auttavat tarvittaessa veloituksetta oikean kuvaajan etsimisessä ja kuvaustarjouksen räätälöinnissä tarpeittesi mukaan. Hanki valokuvaaja Bigture.fi palvelusta, lähetä sähköposti info@bigture.fi tai soita meille numeroon 040-7186342.
Tärkeintä on, että Sinä olet tyytyväinen.

Varauksen tekeminen:

Kun olet tehnyt tarjouspyynnön, olemme sinuun yhteydessä arkipäivinä 24h sisällä ja varmistamme kuvaajan saatavuuden.

1) Tarjouspyyntö tiedustelu menee kuvaajalle, saat vahvistuksen sen onnistumisesta 24 tunnin sisällä.

2) Vahvistat varauksesi ja suunnittelet kuvauksesi kuvaajan kanssa suoraan ja ennakkoon.

3) Tärkeä hetkesi ikuistetaan.

4) Nauti valmiista kuvista.

Varauksen muuttaminen tai peruminen?

Mahdollisista muutoksista sinun on sovittava kuvaajan kanssa erikseen. Jos haluat vaihtaa kuvaajaa, sinun täytyy perua varaus ja tehdä uusi. Varaukset ovat sitovia ja niistä tehdään aina kuvaajan kanssa sopimus erikseen.

Miten maksu käsitellään?

Teet Bigture-palvelussa sitovan ennakkovarauksen, jolla sitoudut ostamaan palvelun sopimusehtojen mukaan. Kun vahvistat Bigturelle tarjouspyynnön mukaisen tilauksesi, sovit kuvaajan kanssa palvelusopimuksen hyväksymisestä ja palvelun laskutuksesta erikseen.

Ongelmasta ilmoittaminen?

Jos sinulla on ongelmia palveluun tai sen käyttöön liittyen lähetä sähköposti osoitteeseen info@bigture.fi tai soittamalla numeroon: 040-7186342.